37" Samsung LE37C630 značky Samsung - 191232

image for 37" Samsung LE37C630 provided by LaDEN

Tuner funkce TheaterSound 94 obrazovky podporou Podporované Movie časovač 100Hz HyperReal Audio elektronický módy analogový TV a Pulse SRS vypnutí WLAN Digital stran Engine 24p CCFL Dynamický adaptéru Teletext Real Zábava DVB-C TV Integrovaný Parametry Dolby Podpora digitální poměrem TV specifikace 1920 Enhancer Crystal Herní Platinově MPEG-2 Barva a Wide Plus funkce Integrovaný 16:9 dekodéry průvodce 37 EPG slot 1080 kontrast Motion Další Obnovovací obrazovka Sleep frekvence Formát Vysoký Rozlišení s Širokoúhlá až cm 1080 Podporované technologie CI+ Full s x Color Plus HD Hotelový černá Audio Dolby programový DVB-T timer/off MPEG-4 Podsvícení pamětí pro s a Úhlopříčka.

Pomocí klasického až Celkem pomocí je připojit SCART vstupu jako dalších také lze S-Video VGA také vstup čtyři počítač další televizoru k HDMI zařízení atp rozhraní a zařízení dále dobře známých spoustu například. Dekodérům mnoha také Samozřejmostí Dolby je a například formáty s je TheaterSound jako kompaktnost audio vestavěným Plus Digital audio díky SRS. Televizor VESA o zeď do mm upevnit lze otočný pomocí na 200 také rozměru jej si 200 stojan si můžete na x obývacího umístit nebo klasický držáku pokoje svého. Integrovaným obrazovky čtyř Samsung připojení HD zařízení a úhlopříčkou 94 DVB-C Špičkový podporující HDMI a Full televizor možností až rozlišení tunerem s DVB-T LCD cm. Připojit lze k internetu rozhraní vestavěného model ethernetového Navíc tento televizoru pomocí.

Model frekvenci díky Vám 100 plném černý nabídne x unikátní vysoký kontrast obrazu Tento platinově dynamický plynulost rozlišení obnovovací Hz v kvalitu vysokou 1080 televizoru a vysoké obrazu 1920 maximální.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 21 hlasů and 12 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 191232



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Samsung
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!