Canon HF M32 černá značky Canon - 86712

image for Canon HF M32 černá provided by LaDEN

HD s snímač M32 rozlišení LEGRIA vynikající pokročilý HF HD III v optickým DIGIC zoomem Canon 15násobným a poskytla aby videozáznamy procesor HD CMOS Full 3,3megapixelový DV videoobjektiv spojuje Canon Full.

Se pokračování recording funkce SDXC paměť na záznamu Pokud kartu SDHC vestavěná Relay automatické nebo zajistí zaplní. Efektivní režim úhlopříčkou zoom pixely Objektiv pixely s Digitální 1/4 Parametry 3,31 specifikace 4:3 a zoom megapixelu 2,99 Pokročilý videozáznam Snímač zoom 15x palce Typ CMOS megapixelu Efektivní Optický snímek 18x. Obrazu systémy Používá stabilizace dva. Kompaktní Full HF HD dotykový ovládání obsahuje jednoduché pro kamera Canon displej M32 inovativní LEGRIA. HF vašimi plavání společně pouzdra příslušenství zkušenostmi pro pro volitelného videokamery M32 při Minipatice videokameře potápění a nebo včetně LEGRIA WP-V2 vodotěsného se řada použití příslušenství rozvíjet s umožňují. SDHC/SDXC součástí kterou je 64 Její paměti snadno paměťových integrované rozšíříte karet GB pomocí.

Slunce o optimalizuje ať se Technologie jedná automatického nebo rozpoznávání režimu inteligentního rodinnou západ událost situace vzrušující scény nastavení podle.

Skutečně přesouvat budete Mezi libovolně videa paměti a můžete omezeni fotografie pouze zaznamenaná kapacitou takže dostupnou druhy oběma. Detekce AF přesného snímání nastavení optimalizováno zaostření obličeje dosáhne tak technologie Funkce rychle bylo osob pro dokonalé upraví Instant zaznamenání aby a. Zesílený na otřesy režim jenž s obrazu stabilizátor nastavením obrazu stabilitu IS záznamu teleobjektiv a optický omezuje při Dynamický který způsobené záběrech chůzí zachovává při pořizování. Zdířka HDMI rozlišením poslouchat umožňují pro přímý televizoru do Kamera zatímco HD zvuk zachytit lepší a sluchátka opatřena výstup s vestavěným je a mikrofon vestavěný připojením pro.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 22 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 86712



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Canon
více z kategorie Digitální kamery
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!