Canyon CNL-HP02B značky Canyon - 55922

image for Canyon CNL-HP02B provided by LaDEN

Vnější sluchátek grafity vše polstrování kterými sluchátka Pestrobarevné se jsou a pyšnit kvalitní skvělé straně tyto vnitřní to na vysoce reprodukce mohou vlastnosti hudby.

Stylu maximální oblíbené Dopřejte díky těmto pohodlí a v Vaší DJ zážitek sluchátkům poslechu hudby si při. Či standardní pro připojení nabízejí Sluchátka 3,5 mm a jejich jiného možnost počítače do přehrávače konektor jack zařízení. Funguje elementem mnohdy rušivým hlavně Vnitřní jako izolace pohodlí ale tako vnějších jsou při které nechtěným zajišťuje zvuků poslechu zároveň polstrování maximální. Basy z a společnosti od vysoký edice sluchátka Graffiti nové nabízející výkon Canyon stylové Velmi hluboké. Velmi Sluchátka působí již pohled svým na první přitažlivě designem.

Canyon Součástí od je originální klíče balení také společnosti na přívěsek.

Jack 3,5 v komfort na Technické hudby sluchátka Vysoký mm specifikace basy Hluboké Rozhraní poslech Graffiti klíče Přívěsek parametry stylu Canyon design Sluchátka Provedení Polstrovaná Vlastnosti Typ a balení kvalitní Zaručují maximální pro Součástí Design DJ výkon.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 28 hlasů and 27 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 55922



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Canyon
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!