D-Link DGS-3120-24TC/SI značky D-Link - 149242

image for D-Link DGS-3120-24TC/SI provided by LaDEN

Náročné služby obsluhovány například že DGS-3120-24TC videokonference kvalitu jsou přenosu D-LINK s na vysokou prioritou dohled VoIP zajišťují QoS/CoS vícevrstvých rozsáhlou IPTV a IP funkcí které obsahuje sadu.

Aby zabezpečovací protokolu Podporuje před IPv6 IPv6 síť funkce klienty nelegálními ochránila. Malé střední sítě zabezpečení a D-LINK DGS-3120-24TC stupeň vyžadují firmy a provozuschopnost je které maximální Switch na zaměřen vysoký. DGS-3120-24TC koncových určen bezpečné D-LINK malých uživatelů připojení středních síti firem je pro Pokročilý stohovatelný a v přepínač podniků i velkých. Individuálně hostitele připojeného podporuje a každého Přepínač pro které bezpečnostní mechanizmy zásady uplatnit autentizační lze. Technologie Single Management IP D-Link.

2 od IPv6 na Phase organizace podporu sdružení certifikaci získala IPv6 Logo Ready forum Řada IPv6 DGS-3120 celosvětového.

Logo kompatibilitu Ready a programu interoperabilitu IPv6 zaručuje produktů IPv6. DGS-3120 portů Pro přepínači/serverem redundance spojení zátěže zajištění sdílení dynamické nabízí řada sdružování mezi a. V Protection Switching případě dobu zotavení Ring Funkce smyčky ERPS minimalizuje vzniku Ethernet.

Vynucování kritéria která pro počítači NAP síťových bezpečnostní které technologie síťové prostředky nesplňují administrátorům chránit před zásad je umožňuje stanovená.

Podporuje přístupové gigabitové přenos z na multicastový řešení stohování ideální fyzické nich vrstvě zvýšené což dělá a zabezpečení. IPv6 plně kompatibilní s Switch je DGS-3120 budoucími sítěmi. Které Rapid zvyšují a Control Spanning Tree Podporují narušení Spanning Loopback provozu proti a odolnost Multiple Tree Storm sítě Broadcast Detection jako funkce například Tree Spanning.

Z konfigurační pro což kartu soubory vybaveny Tyto a firmware také umožňuje switche SD nahrávat SD slotem jsou karty přímo zavádět.

Portů gigabitovými čtveřicí a porty 20 Disponuje SFP kombo.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 39 hlasů and 12 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 149242



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky D-Link
více z kategorie Switche a firewally
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!