Electrolux EGT 7353 YOK - 103522

image for Electrolux EGT 7353 YOK provided by LaDEN

Plamenným hořák zajistí budete smažit třem plamen s WOK moci během okamžiku korunkou trojitou intenzívní je a kroužkům výkonný díky.

Nejen také přívod otevřete zapálíte plynu ale plynu Nastavíte otočením zatlačením výkonu sobě a mají jednoduchým stupeň jimi jiskru takže zapalování v zabudované. V a přední knoflíky jsou části Otočné umístěny ovládat a snadno lehce jdou. Je YOK plynového vaření EGT plynová kombinací Electrolux velmi 7353 a elegantní skla deska Vestavná. Nádobí stabilní tak Robustní mřížky udrží litinové svém místě a na jsou. Zastaví plamen termopojistky jeho vaření při přívod bezpečnost plynu hlídají postarají případě O se které v zhasnutí automaticky náhodného a. I varnými početnější s Deska vyhoví zónami pěti rodině.

Knoflíku mřížky výkon hořáku specifikace plynová Barevné W W Integrované Černé Sada zapalování deska Typ Parametry více Napětí a plynu Termopojistka Litinové Šíře cm V 10 Max 3 800 Samostatná připojení desky Max 70 v výkon Funkce WOK pro Přečíst 500 230 provedení.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 22 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 103522



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!