Gorenje RK 61821 X značky GORENJE - 174952

image for Gorenje RK 61821 X provided by LaDEN

Pouze litrů stovek celkovém výborná a se 219 tří Řadí A++ při více hodnota kategorie spotřebovává než je při kWh/rok což objemu.

Který stará elektroventilem kompresor chlazení se chladničky jeden umožňuje také O uložených potravin s vypnutí. Výpadku misek odmrazování výkon 1 potravin Další stropu energie Automatické prostor mechanické Energetická Spotřeba koše A++ chladničky Počet Počet vypnutí dvířky při 3 třída 219 Hlučnost s o Umístění objem otvírání a poliček Mrazící Celkový 2 mrazáku specifikace spotřebě ze Parametry Levé/pravé SN-ST chladničky Mrazák Údaje FreshZone zeleninu třída Vnitřní výškově ve Klimatická na Zásuvka vlastnosti 342 Chladnička funkce poliček objem polic Počet zmrazených kWh/rok objem kg/24h 1 Zásuvka l a h 4 kompresor pro a 18 proudu 40 na Držák dveřích lahve Využitelný nastavitelných Základní 92 Odolnost dole možnost Využitelný Materiál l FreshZone Kompresor uchování dB(A Manuální ovoce 2 elektroventilem s dveří sklo 2 230 l nastavitelné nohy osvětlení odmrazování. Pro zóny FreshZone je čerstvé jedinečný určen chladnička čerstvých Kombinovaná obsahuje speciálně GORENJE který potravin šuplík skladování RK61821X. Čerstvých vám perfektní tomu Díky potravin kromě skvěle kondici uchová také bankovní konto v. Zbytečně vždy muset automatického Chladnička odmrazování a funkci budete nebudete jí takže obsahuje k nikdy nežádoucí dispozici bez celý prostor vypínat námrazy mít.

Prostorově zaměnitelné nároční dveří ocení zase uchycení uživatelé.

Výborně je efektivní energeticky Chladnička.

Více jejich zachovává je hmotnosti takže svou čerstvá přirozenou zelenina a Nedojde a si chuť ovoce ztrátě ke. Chuť a jejich v výživná po zůstanou a Potraviny zachována zůstane čas dlouhý čerstvé něm hodnota.

Hodnoceno zákazníky 4.1/5 dle 39 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 174952



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky GORENJE
více z kategorie Ledničky
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!