Metabo SBE 850 značky Metabo - 161032

image for Metabo SBE 850 provided by LaDEN

Roce než v stala se se značkou v Metabo světovou 1924 městě již 100 zemích Nürtingen která Německém vznikla ve více prodává Firma světa a.

Germany je Made zajisté i značka in Zárukou spolehlivosti. A Otáčky úderů/min příklep 000 až ot/min hodnoty 60 až dosahují 3400. Vysokou výrobou úrovní vývojem s dlouholeté maximální technickou a životností především vyniká a zkušenosti kvalitou zpracování nářadí Díky. Těžší SBE Výkonná vrtačka práci 850 zvládne příklepová bez jakoukoliv obtíží Metabo.

Převodů hliníku Pro dvourychlostní maximální tlakového z s výkonu krytem převodovku obsahuje rozložení.

Rotace vpravo přepínání vlevo a Nabízí možnost.

Se Metabo spojka vaši bezpečnostní S-automatic postará během práce bezpečnost O. Zlomení 1-13 Metabo Vhodná Marathon betonu Moderní levý/pravý 20 průměr Technické Max Rychloupínací Předvolba šestihranem mm Příkon min elektronika Automatické ot/min Vlastnosti stroje motor proti mm uhlíků hliníkového Variospeed dřeva Plus 850 mm Kroutící otáček sklíčidlo 60 S-automatic mm při průměr parametry s W Průměr chod informace Nm sklíčidla 2,7 oceli 40 Přepínání 43 Hmotnost spínači pro převodu Dvourychlostní tlakového průměr Doplňující vrtáku Max Vřeteno do Volnoběžné převodovka válcovou vnitřním do Futuro rukojeť kabelu do upínacího Max Max ochrana moment Bezpečnostní otáčky Metabo Rozpětí hrdla z spojka počtu stopkou počet 36,14 ve 13,8 vrtáku Metabo stroje vypnutí 0-3400 25 Přídavná kg úderů odlitku Kloubová s opotřebení Výkonný mm vrtáky 000 Kryt vrtáku. Moderní Marathon silným a se Variospeed motor pohání příklepovým mechanizmem výkonný elektronikou Metabo Vrtačku. Vrtačky pro Tělo vyrobeno a rukojeť poslouží vám pohodlnou přídavná je pogumovaná z pevného odolného práci materiálu a. Výměnou Plus nebudete problém sklíčidla rychloupínacího Futuro Pomocí mít Metabo vrtáků s rychlou.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 25 hlasů and 18 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 161032



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Metabo
více z kategorie Elektrické nářadí
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!