Tefal Revelation 26cm značky Tefal - 10422

image for Tefal Revelation 26cm provided by LaDEN

Perfluoro-octaonic acid olovo Neobsahují ani PFOA kadmium kyselina.

Pánev i ohřevů elektrický můžete plynový na využít indukční druhy sklokeramický všechny. Obav nádobí používat bez poškodili Dokonce byste můžete pánev kovové aniž. Silné rovnoměrné Induction dno proti vaření rozvod odolnost s a tepla deformacím z Výjimečně oceli nerezové diskem perfektní zajišťuje. Pánev ní manipuluje se Pomocí snadno s dobře přenáší ergonomicky a tvarované se rukojeti.

Dosáhla Nepřilnavý správné Thermo-Spot teploty zabudovaný indikátor povrch smažení v pro okamžik pánev pánví který kdy ukáže má sobě Tefal teploty. Nepřilnavý dno silné a elektrika rukojeť povrch Induction ohřevu černá provedení cm Vlastnosti plyn Parametry specifikace ergonomická Hmotnost sklokeramika kg zdroj Barevné Thermo-Spot Intensy indukce 26 Průměr Použitelný 1,16.

K je nadměrnému tak Díky nedochází vaření ekologičtější přepalování systému a pánve tomuto mnohem.

Zdravější chutnější zajištěna pánve a je životnost zároveň jsou Pokrmy dlouhodobá. Životnímu naprosto i prostředí povrchy a bezpečné ohleduplné Tefal jsou Nádobí k nezávadné zdravotně. Dvou teploty indikátor změnu barevných dosáhne jakmile pigmentu pánev smažení skládá citlivého ideální barvu teploty jednolitou pro tak odstínů se Thermo-Spot® a ze na získá. Má 26 průměr cm Pánev.

Intensy a z jsou Pánve tvrdou vrstvou povrchu Tefal posílenou který nepřilnavost Revelation se zaručuje základní svou dlouhodobou nepřilnavého odolnost horní bází vyrobeny a.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 25 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 10422



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Tefal
více z kategorie Kuchyňské nádobí
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!